ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες τοποθέτησης κόκκινης αντιολισθητικής επιφάνειας σε διάβαση πεζών στη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Φρ. Ρούσβελτ με τη Λεωφόρο Ομονοίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 3/6/2018, μεταξύ των ωρών 06:30 - 08:00, στη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Φρ. Ρούσβελτ με τη Λεωφόρο Ομονοίας, θα εκτελούνται από ιδιώτη Εργολάβο εργασίες τοποθέτησης κόκκινης αντιολισθητικής επιφάνειας σε διάβαση πεζών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κατεύθυνση από Λεμεσό προς Ζακάκι στη συμβολή των φώτων τροχαίας της Λεωφόρου Ομονοίας με τη Λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Ομονοίας και του Παράλληλου Δρόμου του Νέου Λιμανιού. Η κατεύθυνση από Ζακάκι προς Λεμεσό θα παραμείνει ανοικτή στην κυκλοφορία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

1 Ιουνίου 2018Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων