ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Κατασκευαστικές εργασίες τοποθέτησης αποχετευτικού συστήματος από ιδιωτική εταιρία στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, περιοχή Ορόκλινης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 1/6/2019 μέχρι την Παρασκευή 7/6/2019, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, περιοχή Ορόκλινης, από τη γέφυρα (παρά το Σταθμό βενζίνης EΚO) μέχρι και την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες τοποθέτησης αποχετευτικού συστήματος από ιδιωτική εταιρία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστό τμήμα του δρόμου σε μήκος 200μ. περίπου και στις δύο κατευθύνσεις και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
30 Μαΐου, 2019.Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων