ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης στο τμήμα του δρόμου Λεμεσού - Σαϊττά, από το Αθλητικό Κέντρο Σπ. Κυπριανού μέχρι τη συμβολή προς Παλώδια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 11/9/2018 μέχρι την Πέμπτη 13/9/2018, μεταξύ των ωρών 08:30 - 14:30, στο τμήμα του δρόμου Λεμεσού - Σαϊττά, από το Αθλητικό Κέντρο Σπ. Κυπριανού μέχρι τη συμβολή προς Παλώδια σε μήκος 1χλμ., θα διεξάγονται εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα πρέπει να γίνουν οι ακόλουθες διευθετήσεις:

(α) Την Τρίτη 11/9/2018, θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας με νότια κατεύθυνση (προς Λεμεσό) από τη συμβολή του κύριου δρόμου Λεμεσού - Πλατρών με το δρόμο προς Παλώδια μέσω του δευτερεύοντος οδικού δικτύου.

(β) Την Τετάρτη 12/9/2018 και την Πέμπτη 13/9/2018, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα κυκλοφορίας και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα STOP & GO και με αστυνόμευση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
10 Σεπτεμβρίου, 2018


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων