Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


εργασίες για επιδιόρθωση βλάβης του αρδευτικού συστήματος σε τμήμα του δρόμου Λεμεσού - Πλατρών την Πέμπτη 21/5/2020 και την Παρασκευή 22/5/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, σε συνεργασία με τα Κοινοτικά Συμβούλια Λάνιας και Τριμίκλινης ανακοινώνουν ότι, την Πέμπτη 21/5/2020 και την Παρασκευή 22/5/2020, μεταξύ των ωρών 08:00 - 16:00, θα εκτελούνται εργασίες για επιδιόρθωση βλάβης του αρδευτικού συστήματος σε τμήμα του δρόμου Λεμεσού - Πλατρών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα είναι κλειστή η λωρίδα διακίνησης με κατεύθυνση προς Πλάτρες, σε τμήμα του δρόμου μήκους 100μ. περίπου, μεταξύ Λάνιας - Τριμίκλινης και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και τα Κοινοτικά Συμβούλια Λάνιας και Τριμίκλινης απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


20 Μαΐου, 2020
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/09/2020 03:28:00 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων