Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες τοποθέτησης αγωγού από το ΣΑΛΑ στον κύριο δρόμο Μουτταγιάκας από την έξοδο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την περίοδο 18/7/2016 -22/7/2016, μεταξύ των ωρών 06:30 - 17:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης αγωγού από το ΣΑΛΑ στον κύριο δρόμο Μουτταγιάκας από την έξοδο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της περιόδου εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστή για την τροχαία η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Μουτταγιάκα και θα επιτρέπεται μόνο η κάθοδος. Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Μουτταγιάκα καλούνται όπως χρησιμοποιούν τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας δια μέσου της οδού Αγίας Παρασκευής ακλουθώντας τα σήματα τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

12 Ιουλίου 2016
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 03/07/2020 02:30:31 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων