ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες κλαδέματος παρακείμενου ευκαλύπτου σε τμήμα της οδού Μακεδονιτίσσης στο Στρόβολο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 7/5/2017, μεταξύ των ωρών 06:00 - 10:00, σε τμήμα της οδού Μακεδονιτίσσης στο Στρόβολο, θα διεξάγονται εργασίες κλαδέματος παρακείμενου ευκαλύπτου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της οδού Μακεδονιτίσσης, σε μήκος περίπου 200μ. περίπου από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχαγγέλου θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Πυράσου για οχήματα κατευθυνόμενα από Παρισινό προς οδό Μακεδονιτίσσης και διαμέσου της οδού Αγίου Αλεξίου για οχήματα από Ανθούπολη - Αρχάγγελο προς οδό Μακεδονιτίσσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

3 Μαΐου, 2017Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων