Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων,σε δύο τμήματα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Γαλάτα.

ANAKOINΩΣΗ


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, μεταξύ των ωρών 07:00 – 18:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, σε δύο τμήματα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Γαλάτα, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων στις πιο κάτω περιόδους:

(α) την περίοδο 2/9/2013 – 8/11/2013, σε τμήμα μήκους 750μ. περίπου, της πιο πάνω Λεωφόρου από τη συμβολή της με την οδό Φίλιππου Λοΐζου μέχρι τη συμβολή της με τη οδό Γεώργιου Ζαχαρία, και

(β) την περίοδο 2/9/2013 – 4/10/2013, σε τμήμα μήκους 400μ. περίπου, της ίδιας Λεωφόρου, παρά τη συμβολή της με την οδό Κωνσταντινουπόλεως στα Καλιάνα (νότια).

Κατά τις πιο πάνω περιόδους, τα πιο πάνω τμήματα της Λεωφόρου θα είναι κλειστά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται με την απαραίτητη σηματοδότηση στον υπεραστικό δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους. Θα γίνουν ειδικές διευθετήσεις ώστε να παρέχεται ασφαλής πρόσβαση στους ιδιοκτήτες των παρακείμενων υποστατικών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

29 Αυγούστου, 2013



Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 07/07/2020 12:09:52 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων