ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες εγκατάστασης αγωγών μεταφοράς ομβρίων υδάτων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παναγούλη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 21/9/2019 από τις 07:00 το πρωί μέχρι την Κυριακή 22/9/2019 και ώρα 16:00 το απόγευμα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παναγούλη θα γίνονται εργασίες εγκατάστασης αγωγών μεταφοράς ομβρίων υδάτων από ιδιωτική εταιρία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει το τμήμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρου Παναγούλη από το Δημοτικό Σχολείο Καθαρής μέχρι και τα φώτα τροχαίας της συμβολής της με την Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων. Η τροχαία κίνηση της αντίθετης κατεύθυνσης δεν θα επηρεαστεί.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.



ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ




17 Σεπτεμβρίου, 2019



Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων