ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες Α.Η.Κ. στη Λεωφόρο Γ. Παρασκευαϊδη (πρώην Ακροπόλεως) στο Στρόβολο στο ύψος της στάσης λεωφορείου έξω από το κατάστημα Marks and Spencer

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων ΄Εργων Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι, από την Κυριακή 25/8/2019 η ώρα 06:00π.μ. μέχρι τη Δευτέρα 2/9/2019 η ώρα 06:00π.μ., στη Λεωφόρο Γ. Παρασκευαϊδη (πρώην Ακροπόλεως) στο Στρόβολο στο ύψος της στάσης λεωφορείου έξω από το κατάστημα Marks and Spencer, θα εκτελούνται εργασίες Α.Η.Κ..

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα της Λεωφόρου, προς Λευκωσία την Κυριακή 25/8/2019 θα είναι κλειστό και στις δύο λωρίδες και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται δια μέσου του πλαγιόδρομου μπροστά από το κατάστημα Marks and Spencer.
Από τη Δευτέρα 26/8/2019 μέχρι και την Δευτέρα 2/9/2019 θα είναι κλειστή η μία εκ των δύο λωρίδων και η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά στη μία λωρίδα καθώς και δια μέσου του πλαγιόδρομου μπροστά από το κατάστημα Marks and Spencer.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ23 Αυγούστου, 2019


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων