ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες κατασκευής οχετού ομβρίων μεταξύ των συμβολών της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 8/7/2017, μεταξύ των ωρών 05:00 - 17:00, μεταξύ των συμβολών της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη, με τις οδούς Κανάρη - Κατσώνη και Κρατίνου στη Λευκωσία θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής οχετού ομβρίων.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη, μήκους 100μ. περίπου θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία από Λευκωσία προς το Προεδρικό Μέγαρο θα διεξάγεται μέσω των παρακείμενων οδών Κατσώνη, Σπετσών, Κυριάκου Μάτση και από το Προεδρικό Μέγαρο προς Λευκωσία θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγίων Ομολογητών και Κανάρη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

23 Ιουνίου, 2017Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων