ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες τοποθέτησης τελικής επιφανειακής στρώσης ασφαλτικού σκυροδέματος από τον Κυκλικό Κόμβο Ακαδημίας μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο παρά τη Σ.Π.Ε. Αγλαντζιάς

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 24/7/2018 μέχρι και το Σάββατο 28/7/2018, στα πλαίσια κατασκευής της Λεωφόρου Αγλαντζιάς και μέρους των Λεωφόρων Λάρνακας και Αμμοχώστου στην Αγλαντζιά, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης τελικής επιφανειακής στρώσης ασφαλτικού σκυροδέματος από τον Κυκλικό Κόμβο Ακαδημίας μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο παρά τη Σ.Π.Ε. Αγλαντζιάς. Οι εργασίες θα εκτελούνται σε τρείς φάσεις ως ακολούθως:

Φάση 1
Από τον Κυκλικό Κόμβο Σ.Π.Ε. Αγλαντζιάς μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο Ακαδημίας Νότια. Οι εργασίες θα εκτελούνται στις 24/7/2018 και 25/7/2018. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται αμφίδρομα στο Βόρειο Τμήμα.

Φάση 2
Από τον Κυκλικό Κόμβο Σ.Π.Ε. Αγλαντζιάς μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο Ακαδημίας Βόρεια. Οι εργασίες θα εκτελούνται στις 26/7/2018 και 27/7/2018. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται αμφίδρομα στο Νότιο Τμήμα.

Φάση 3
Τον Κυκλικό Κόμβο Ακαδημίας συμπεριλαμβανομένων Τμημάτων των Λεωφόρων Αγλαντζιάς και Ακαδημίας. Οι εργασίες θα εκτελεστούν στις 28/7/2018. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από τη Λεωφόρο Αγλαντζιάς με κατεύθυνση την Αγλαντζιά μέσω της ξενοδοχειακής Σχολής και τη Λεωφόρο Ακαδημίας.
Η τροχαία κίνηση από Λεωφόρο Αγλαντζιάς με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Λεμεσού θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και Κυρηνείας.

Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


18 Ιουλίου, 2018


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων