Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Κατασκευαστικά έργα από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας , στο τμήμα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στους Αγίους Τριμιθιάς, από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας μέχρι τον κυκλικό κόμβο.

ANAKOINΩΣΗΤο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 23/7/2013 και ώρα 09:00 το πρωί μέχρι την Παρασκευή 26/7/2013 και ώρα 16:00 το απόγευμα, το τμήμα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στους Αγίους Τριμιθιάς, από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας μέχρι τον κυκλικό κόμβο, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία λόγω κατασκευαστικών έργων από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Αγίας Σοφίας και Γερολάκκου. Θα παρέχεται επίσης πρόσβαση σε όλα τα επηρεαζόμενα υποστατικά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ22 Ιουλίου, 2013Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 07/07/2020 12:09:52 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων