Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες αναβάθμισης του τηλεπικοινωνιακού δικτύο στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Ανθούπολης προς Κοκκινοτριμιθιά μέχρι την έξοδο προς Κοκκινοτριμιθιά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 16/10/2017 μέχρι την Τετάρτη 18/10/2017, μεταξύ των ωρών 08:00 – 16:00, στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Ανθούπολης προς Κοκκινοτριμιθιά μέχρι την έξοδο προς Κοκκινοτριμιθιά, θα διεξάγονται εργασίες αναβάθμισης του τηλεπικοινωνιακού δικτύου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα της ταχείας λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Κοκκινοτριμιθιά σε μήκος 5χλμ. περίπου, θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διεξάγεται στη μία λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
11 Οκτωβρίου, 2017Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 01/07/2020 03:10:55 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων