ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα του Παραλιακού Δρόμου Λεμεσού (Λεωφόρος Αμαθούντος)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 9/5/2016 μέχρι και την Πέμπτη 12/5/2016, μεταξύ των ωρών 09:00 - 19:00, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα του Παραλιακού Δρόμου Λεμεσού (Λεωφόρος Αμαθούντος) παρά τα ξενοδοχεία “Elias Beach” και “Atlantica Beach”, σε τμήμα της οδού Αποστόλου Λουκά στο Κολόσσι παρά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κολοσσίου και σε τμήμα της οδού Αντώνη Πολυκάρπου παρά τον ανισόπεδο κόμβο Κολοσσίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος 100μ. περίπου και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της κυκλοφορίας με το σύστημα STOP & GO. Επίσης η έξοδος, από τον αυτοκινητόδρομο, Ερήμης - Κολοσσίου προς την οδό Αντώνη Πολυκάρπου, θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ύψωνα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και τα Κοινοτικά Συμβούλια Κολοσσίου, Αγίου Τύχωνα και Παρεκκλησιάς, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

6 Μαΐου, 2016Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων