Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες ανακατασκευής νησίδας και στις δύο κατευθύνσεις στην οδό Κυριακού Μάτση στη Λάρνακα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 8/2/2016 μέχρι την Παρασκευή 12/2/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 - 14:00, στην οδό Κυριακού Μάτση στη Λάρνακα, θα γίνονται εργασίες ανακατασκευής νησίδας και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα της οδού Κυριάκου Μάτση μήκους 100μ. περίπου, με κατεύθυνση προς Λιμάνι Λάρνακας, από τη συμβολή της με την οδό Κάτω Βαρωσίων μέχρι τον κυκλικό κόμβο ‘Ν. Σαλαμίνας’ θα είναι κλειστό. Επίσης κλειστό θα είναι και τμήμα της Κυριάκου Μάτση, μήκους 100μ. περίπου, από την αντίθετη κατεύθυνση, από τη συμβολή της με την οδό Δουρίου Ίππου μέχρι τον μικρό κυκλικό κόμβο προς τη Λεωφόρο Αυστραλίας. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάν προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
5 Φεβρουαρίου, 2016Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 08/07/2020 09:26:54 AM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων