ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού από τη συμβολή με την οδό Αναγνωστοπούλου μέχρι τη συμβολή με την οδό Αραούζου την Κυριακή 1/4/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 1/4/2018, μεταξύ των ωρών 06:00 - 18:00, σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού από τη συμβολή με την οδό Αναγνωστοπούλου μέχρι τη συμβολή με την οδό Αραούζου, θα εκτελούνται από ιδιώτη Εργολάβο εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό όπου η τροχαία κίνηση θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Διευκρινίζεται ότι από τις 06:00π.μ. μέχρι τις 10:00π.μ. θα εκτελούνται εργασίες στη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Πάφου, περίοδο κατά την οποία η διακίνηση στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού από/προς ανατολική/δυτική κατεύθυνση θα διενεργείται κανονικά ενώ παράλληλα από την οδό Πάφου θα επιτρέπεται μόνο η διακίνηση προς τον Ύψωνα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

29 Μαρτίου 2018Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων