ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες κατασκευής οχετού ομβρίων σε τμήμα της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 13/5/2017 και την Κυριακή 14/5/2017, μεταξύ των ωρών 05:00 - 19:00, σε τμήμα της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη στη Λευκωσία θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής οχετού ομβρίων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών σε τμήμα της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη στο ύψος της συμβολής της με τις οδούς Κατσώνη και Κανάρη, σε μήκος 100μ. περίπου θα κλείνουν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της μιας κατεύθυνσης και η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας της άλλης κατεύθυνσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

11 Μαΐου, 2017Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων