Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Δοκιμαστικές εκσκαφές από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας, στη συμβολή της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου με την οδό Γρίβα Διγενή στην Κοκκινοτριμιθιά .

ANAKOINΩΣΗ


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 14/4/2013 μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00, στη συμβολή της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου με την οδό Γρίβα Διγενή στην Κοκκινοτριμιθιά θα διεξάγονται δοκιμαστικές εκσκαφές από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα της λεωφόρου, από τη συμβολή της με την οδό Γρίβα Διγενή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ανεξαρτησίας, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση προς Λευκωσία θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Ανεξαρτησίας, Σεφέρη και Γρίβα Διγενή, ενώ προς Τρόοδος διαμέσου των οδών Γρίβα Διγενή και Ανεξαρτησίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ8 Απριλίου, 2013Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 08/07/2020 02:00:41 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων