ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες ασφαλτικής επίστρωσης των οδών Αγίας Θέκλης και Σιάφη για την "Βελτίωση δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ με τον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού - Φάση Α"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, οι εργασίες, στα πλαίσια του Πολεοδομικού Έργου "Βελτίωση δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ με τον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού - Φάση Α", συνεχίζονται κανονικά.

Το Σαββατοκύριακο 9/6/2018 - 10/6/2018, μεταξύ των ωρών 06:00 . - 18:00, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτικής επίστρωσης των οδών Αγίας Θέκλης και Σιάφη

Κατά το στάδιο των εργασιών θα εφαρμοστούν οι εξής κυκλοφοριακές διευθετήσεις.

Α. To Σάββατο 9/6/2018
Κλείσιμο οδού Αγίας Θέκλης και παράκαμψη της τροχαίας με ανατολική κατεύθυνση μέσω των οδών Φ. Πασά/Ναυαρίνου/Γλάδστωνος/Ανεξαρτησίας.

Η διακίνηση από Παραλιακό με δυτική κατεύθυνση θα παραμείνει ως έχει.

Β. Tην Κυριακή 10/6/2018
ΦΑΣΗ Ι (06:00 π.μ. - 12:00 μ.)

· Κλείσιμο οδού Αγίας Θέκλης και παράκαμψη της τροχαίας με ανατολική κατεύθυνση μέσω των οδών Φ. Πασά/Ναυαρίνου/Γλάδστωνος/Ανεξαρτησίας

· Η διακίνηση από Παραλιακό με δυτική κατεύθυνση θα παραμείνει ως έχει.

ΦΑΣΗ ΙΙ (12:00 μ. - 06:00 μ.μ.)

· Παράκαμψη της τροχαίας με ανατολική κατεύθυνση μέσω των οδών Φ. Πασά/ Ναυαρίνου/Γλάδστωνος/Ανεξαρτησίας.

· Κλείσιμο τμήματος της οδού Σιάφη από τη συμβολή της με την είσοδο/έξοδο προς Ανάπτυξη Παλιού Λιμανιού/Μαρίνας Λεμεσού (η είσοδος προς Ανάπτυξη Παλιού Λιμανιού/Μαρίνας Λεμεσού θα παραμείνει σε λειτουργία ενώ η έξοδος θα κλείσει).

· Διακίνηση της τροχαίας κίνησης επί της οδού Αγίας Θέκλης με επιτρεπόμενη πορεία από ανατολικά προς δυτικά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ4 Ιουνίου 2018


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων