ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες στην υπόγεια οχηματική διάβαση του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Τύχωνα, για την εγκατάσταση αγωγών του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 12/4/2016 έχουν αρχίσει οι εργασίες, στην υπόγεια οχηματική διάβαση του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Τύχωνα, για την εγκατάσταση αγωγών του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας. Οι εργασίες αναμένονται να ολοκληρωθούν στις 29/4/2016.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα της οδού Γρίβα Διγενή από την Εκκλησία της Αγίας Άννας μέχρι τη Λεωφόρο Αμαθούντας έχει μονοδρομηθεί με επιτρεπόμενη νότια κατεύθυνση, με τη συναίνεση του Αρχηγού Αστυνομίας.

Οι οδηγοί που θα κατευθύνονται από νότο προς βορρά με κατεύθυνση τον πυρήνα της κοινότητας Αγ. Τύχωνα και προς Αρμενοχώρι, μπορούν να χρησιμοποιούν τον κόμβο Μουτταγιάκας και ακολούθως θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού και θα εξέρχονται από την έξοδο Αγ. Τύχωνα.

Επίσης κατά την περίοδο των εργασιών η οδός Μεσολογγγίου έχει μετατραπεί σε αδιέξοδο δρόμο και η συμβολή της με την οδό Γρίβα Διγενή θα είναι κλειστή εκτός για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ15 Απριλίου, 2016


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων