ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες από ιδιωτικές εταιρείες, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά τη γέφυρα Ακτής του Κυβερνήτη και στις δύο κατευθύνσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 7/7/2016 και την Παρασκευή 8/7/2016, μεταξύ των ωρών 06:30 - 16:00, θα εκτελούνται εργασίες από ιδιωτικές εταιρείες, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά τη γέφυρα Ακτής του Κυβερνήτη και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει εναλλάξ, σε μήκος 200μ. περίπου κάθε φορά η μια λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα. Επίσης η είσοδος από τον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας προς τον αυτοκινητόδρομο θα κλείσει και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


28 Ιουνίου, 2016.Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων