ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Οδικά Έργα σε τμήμα της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό λόγω εκτέλεσης εργασιών από τη Cyta.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 21/5/2017, μεταξύ των ωρών 06:00 - 8:00, τμήμα της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ μήκους 200μ. περίπου, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τις οδούς Τσιφλικουδιών και Αβάνας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αιμιλίου Βεάκη, με κατεύθυνση προς Ζακάκι θα είναι κλειστό λόγω εκτέλεσης εργασιών από τη Cyta.

Η πρόσβαση προς το Νέο Λιμάνι / Ζακάκι θα μπορεί να γίνεται διαμέσου της φωτοελεγχόμενης συμβολής της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τις οδούς Τσιφκλικουδιών και Αβάνας, οδό Τσιφλικουδιών καθώς και της συμβολής της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ με την οδό Αιμίλιου Βεάκη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

17 Μαΐου, 2017Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων