Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Tηλεπικοινωνιακές εργασίες από την MTN στον .αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά τον ανισόπεδο κόμβο Μονής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 3/4/2016, μεταξύ των ωρών 06:30 - 13:30, θα εκτελούνται τηλεπικοινωνιακές εργασίες από την MTN στον .αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά τον ανισόπεδο κόμβο Μονής.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας μήκους 100μ. περίπου με κατεύθυνση προς Λευκωσία από τις 06:30π.μ. μέχρι τις 07:15 π.μ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. Ακολούθως από τις 07:15π.μ. μέχρι τις 13:30μ.μ., θα κλείσει η έξοδος προς Μονή με κατεύθυνση από Λευκωσία προς τον Παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού και η τροχαία κίνηση προς Μονή θα διοχετεύεται διαμέσου του ανισόπεδου κόμβου Αγ. Γεωργίου Αλαμάνου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ29 Μαρτίου, 2016
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 03/07/2020 02:30:31 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων