Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες ανάπτυξης του δικτύου, από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου στις Λεωφόρους Γρηγόρη Αυξεντίου και Γρίβα Διγενή στην Λάρνακα, την Κυριακή 18/10/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 18/10/2020, μεταξύ των ωρών 06:00 – 12:00, στις Λεωφόρους Γρηγόρη Αυξεντίου και Γρίβα Διγενή στην Λάρνακα, θα γίνονται εργασίες ανάπτυξης του δικτύου, από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, από τη Λεωφόρο Γρ. Αυξεντίου, παρά τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Λόρδου Βύρωνος μέχρι τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, παρά το Λύκειο Αγ. Γεωργίου (με κατεύθυνση προς Λευκωσία), θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 20 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με την χρήση σήμανσης STOP and GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
13 Οκτωβρίου 2020
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Νέες ποινές τροχαίας

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Συλλογή νεκρών ζώων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Τηλεφ. Κατάλογος

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

112

ΔΙΑΥΛΟΣ

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Δικτυακή πύλη

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

Δημόσια Διαβούλευση

Enernetmob_Interreg-med Programme

Τελευταία Ενημέρωση στις: 02/12/2020 12:46:39 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων