ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες κατασκευής οχετού ομβρίων στη συμβολή της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη με τις οδούς Νικηταρά και Κρατίνου στη Λευκωσία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 11/6/2017, μεταξύ των ωρών 05:00 - 17:00, στη συμβολή της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη με τις οδούς Νικηταρά και Κρατίνου στη Λευκωσία θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής οχετού ομβρίων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη, μήκους 100μ. περίπου, θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία από Λευκωσία προς το Προεδρικό Μέγαρο θα διεξάγεται μέσω των παρακείμενων οδών Σπετσών, Κυριάκου Μάτση και από το Προεδρικό Μέγαρο προς Λευκωσία θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγίων Ομολογητών και Μάρκου Μπότσαρη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

2 Ιουνίου, 2017Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων