ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας στους αυτοκινητόδρομους, Νήσου – Λάρνακα και Λάρνακα – Κοφίνου, καθώς επίσης στους συνήθης δρόμους Κόμβος Αβδελλερού, έξοδος Πύλας προς αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου – Λάρνακας και Παλαιός Δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού της Επαρχίας Λάρνακας,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 9/3/2020 - 13/3/2020, μεταξύ των ωρών 09:00 - 15:00, στους αυτοκινητόδρομους, Νήσου – Λάρνακα και Λάρνακα – Κοφίνου, καθώς επίσης στους συνήθης δρόμους Κόμβος Αβδελλερού, έξοδος Πύλας προς αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου – Λάρνακας και Παλαιός Δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στους αυτοκινητόδρομους σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνησης θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας ενώ σε συνήθης δρόμους θα κλείνει σε μήκος 50μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με τη χρήση της σήμανσης STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ5 Μαΐου, 2020Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων