ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες σε τμήμα της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία


Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 21/5/2016, από τις 06:30 το πρωί μέχρι τις 09:00 το πρωί, τμήμα της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, από τη συμβολή της με τον υπηρεσιακό δρόμο στην οδό Αγίου Νικολάου στο ύψος που βρίσκεται το εστιατόριο Bennigans μέχρι τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εργασιών του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Αγίου Νικολάου, Τεμπών, Μαχαιρά και 25ης Μαρτίου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων