ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Τα φώτα τροχαίας της φωτοελεγχόμενης συμβολής της Λεωφόρου Αγλαντζιάς με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λευκωσία θα βρίσκονται εκτός λειτουργίας,την Παρασκευή 29/11/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 29/11/2019, μεταξύ των ωρών 08:30 - 13:00, στα πλαίσια Ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως τα φώτα τροχαίας της φωτοελεγχόμενης συμβολής της Λεωφόρου Αγλαντζιάς με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λευκωσία θα βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται κανονικά και θα ρυθμίζεται με επιτόπου Αστυνόμευση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσης τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ27 Νοεμβρίου, 2019


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων