ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED στον Παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, παρά τους κυκλικούς κόμβους Γερμασόγειας και Αγ. Αθανασίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 25/1/2020 και την Κυριακή 26/1/2020, μεταξύ των ωρών 08:30 - 14:00, στον Παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, παρά τους κυκλικούς κόμβους Γερμασόγειας και Αγ. Αθανασίου, θα εκτελούνται από ιδιωτική Εταιρεία, για Συμβόλαιο του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED ως ακολούθως:

(β) Το Σάββατο 25/1/2020, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία μέρος της λωρίδας επιβράδυνσης προς Γερμασόγεια θα είναι κλειστή. Η έξοδος προς τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας θα γίνεται κανονικά. Επίσης η είσοδος από τον κυκλικό κόμβο στη συμβολή της οδού Πάτμου με την οδό Πανιώτη με κατεύθυνση τον Παρακαμπτήριο δρόμο θα είναι κλειστή.

(α) Την Κυριακή 26/1/2020, η είσοδος του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας με κατεύθυνση προς Πάφο θα είναι κλειστή και η είσοδος θα γίνεται μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Αθανασίου. Επίσης το έρεισμα στον Παρακαμπτήριο δρόμο μεταξύ των κυκλικών κόμβων Γερμασόγειας και Αγ. Αθανασίου με κατεύθυνση προς Πάφο θα είναι κλειστό.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


23 Ιανουαρίου, 2020


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων