ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες Περιοδικής Συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Νίκης στη Λευκωσία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από την Κυριακή 24/1/2016 και ώρα 06:00 το πρωί μέχρι τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας 25/1/2016, θα εκτελούνται εργασίες Περιοδικής Συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Νίκης στη Λευκωσία από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Αρσινόης μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Τζών Κέννεντυ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα αυτό του δρόμου θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση από Στρόβολο προς Λευκωσία και αντίστροφα θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Αρσινόης, Εσπερίδων και τη Λεωφόρο Τζών Κέννεντυ.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ21 Ιανουαρίου, 2016


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων