ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες για την κατασκευή κτιστής διαχωριστικής νησίδας στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή 1/4/2016 μέχρι την Κυριακή 3/4/2016, μεταξύ των ωρών 07:00 - 18:00, θα εκτελούνται εργασίες για την κατασκευή κτιστής διαχωριστικής νησίδας στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μεταξύ των φωτοελεγχόμενων συμβολών της με την οδό Μαρίνου Γερουλάνου και την οδό Θεόδωρου Ποταμιάνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν ταυτόχρονα και τμηματικά οι δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ29 Μαρτίου, 2016Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων