ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες στη Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού παρά τα Φώτα Γαβριηλίδη στη Λευκωσία


Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 6/8/2016, από τις 05:00 μέχρι τις 10:00 το πρωί, τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τις Λεωφόρους Νίκης και Θεμιστοκλή Δέρβη (φώτα Γαβριηλίδη) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γιάννου Κρανιδιώτη θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω της εκτέλεσης εργασιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω της Λεωφόρου Θεμιστοκλή Δέρβη και των οδών Φλωρίνης και Γιάννου Κρανιδιώτη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


2 Aυγούστου, 2016Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων