ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες εκσκαφής με τη μέθοδο μικροσκάμματος και κατασκευή φρεατίων από τη Cyta στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 29/2/2016 - 07/03/2016, μεταξύ των ωρών 08:00 – 17:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, θα γίνονται εργασίες εκσκαφής με τη μέθοδο μικροσκάμματος και κατασκευή φρεατίων από τη Cyta.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, στο τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού 3χλμ. πριν από τη συμβολή του με το δρόμο προς Σταυροβούνι και για απόσταση 1,5χλμ. με κατεύθυνση προς Κόρνο θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 50μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση του συστήματος STOP και GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
23 Φεβρουαρίου, 2016Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων