Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες από το ΣΑΛΑ στη Λεωφόρο Σπ. Κυπριανού παρά τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ν. Παττίχη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ναυσικάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 14/5/2016 μέχρι και τη Δευτέρα 16/5/2016, μεταξύ των ωρών 07:30 – 16:00, στη Λεωφόρο Σπ. Κυπριανού παρά τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ν. Παττίχη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ναυσικάς, στις νότιες λωρίδες, θα εκτελούνται εργασίες από το ΣΑΛΑ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η μία λωρίδα κυκλοφορίας με δυτική κατεύθυνση, θα κλείνει διαδοχικά σε μήκος 80μ. περίπου, σε ξεχωριστά χρονικά διαστήματα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

9 Μαΐου, 2016
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 07/07/2020 12:09:52 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων