Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού παρά τον κόμβο Κόρνου και τον Κόμβο Κοφίνου.

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 11/12/2013 από τις 20:30 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού παρά τον κόμβο Κόρνου και τον Κόμβο Κοφίνου, ως ακολούθως:

· Σε τμήμα μήκους 600 περίπου μέτρων του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την είσοδο από Κόρνο προς αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τη Λευκωσία

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λευκωσία του αυτοκινητοδρόμου σε μήκος 4χλμ. περίπου θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη πλευρά ή οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επίσης η είσοδος από Κόρνο προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση από Κόρνο προς Λευκωσία θα διοχετεύεται διαμέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού.

· Στην υπόγεια έξοδο του κόμβου Κοφίνου, από τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η συγκεκριμένη έξοδος θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας Κοφίνου προς Λευκωσία θα διοχετεύεται διαμέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ10 Δεκεμβρίου, 2013Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 01/07/2020 03:10:55 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων