ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


O κυκλικός κόμβος Αγίου Νικολάου (Δικαστηρίων) στη Λεμεσό θα είναι κλειστός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, λόγω τεχνικών δυσκολιών δεν κατέστη δυνατή η εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης, στον Κυκλικό Κόμβο Αγίου Νικολάου (Δικαστηρίων) στη Λεμεσό που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 10/7/2016.

Οι εργασίες αυτές θα εκτελεστούν την Τετάρτη 13/7/2016 από η ώρα 19:00 το απόγευμα μέχρι τις 06:30 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ο κυκλικός κόμβος θα είναι κλειστός και η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της περιοχής.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

11 Ιουλίου, 2016Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων