ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Κατασκευαστικές εργασίες στον κεντρικό δρόμο της κοινότητας Καλιανών μέσα στα πλαίσια του Έργου «Αποχετευτικό Δίκτυο Σινά Όρος – Καλιάνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 22/8/2016 μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου 2016, στον κεντρικό δρόμο της κοινότητας Καλιανών θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες μέσα στα πλαίσια του Έργου «Αποχετευτικό Δίκτυο Σινά Όρος – Καλιάνα .

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήματα του δρόμου κατά διαστήματα θα είναι κλειστά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται αναλόγως, μέσω των παρακείμενων οδών Κωνσταντινουπόλεως, Γιάννου Κρανιδιώτη, Χανίου και Παναγίας Ιαματικής.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

9 Αυγούστου, 2016Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων