Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Τμήμα της Λεωφόρου 25ης Μαρτίου στο Παλιομέτοχο, από τη συμβολή της με την οδό Γρίβα Διγενή μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 9/9/2013 - 9/10/2013 μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, στο τμήμα της Λεωφόρου 25ης Μαρτίου στο Παλιομέτοχο, από τη συμβολή της με την οδό Γρίβα Διγενή μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το πιο πάνω τμήμα της Λεωφόρου θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Γρίβα Διγενή και της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


2 Σεπτεμβρίου, 2013
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 01/07/2020 03:10:55 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων