Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας.

ANAKOINΩΣΗ


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 14/7/2013 – 31/8/2013 μεταξύ των ωρών 07:00 – 19:00, καθημερινά εκτός από την 15η Αυγούστου, στη λεωφόρο Κυριάκου Μάτση στην Κοκκινοτριμιθιά και σε τμήμα μήκους 150μ. περίπου της 25η Μαρτίου στο Παλιομέτοχο, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, τα εν λόγω τμήματα θα είναι κλειστά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου στην Κοκκινοτριμιθιά και της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Παλιομέτοχο. Θα γίνουν ειδικές διευθετήσεις ώστε να παρέχεται ασφαλής πρόσβαση στους ιδιοκτήτες των παρακείμενων υποστατικών.

Οι εργασίες σε τμήμα μήκους 300μ. περίπου της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, από τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση των Λεωφόρων Κυριάκου Μάτση, Γρηγόρη Αυξεντίου, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Γρίβα Διγενή μέχρι το Carrefour, θα συμπληρωθούν στις 2/8/2013.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί τους οδηγούς και τους ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων υποστατικών όπως επιδείξουν την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


10 Ιουλίου, 2013Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 07/07/2020 12:09:52 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων