ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Κατασκευαστικές εργασίες σε τμήμα του Κυκλικού Κόμβου του Νέου Λιμανιού (Ομονοίας) την περίοδο 14/10/2018 – 31/1/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, οι εργασίες στα πλαίσια του Έργου "Μελέτη και κατασκευή του Κάθετου Δρόμου που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, Φάση ΙΙ - Τμήμα Β (Παράλληλος Δρόμος)", συνεχίζονται κανονικά.

Την περίοδο 14/10/2018 – 31/1/2019, θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες σε τμήμα του Κυκλικού Κόμβου του Νέου Λιμανιού (Ομονοίας).

Κατά το στάδιο των εργασιών, το ανατολικό τμήμα του Κυκλικού Κόμβου θα είναι κλειστό για την τροχαία και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στο δυτικό τμήμα του κυκλικού κόμβου, το οποίο θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένo για αμφίδρομη διακίνηση. Επίσης θα εγκατασταθούν και θα λειτουργήσουν δύο Συστήματα Προσωρινών Φώτων τροχαίας ως ακολούθως:

· Στη νέα συμβολή του κυκλικού κόμβου με την προέκταση του Παράλληλου Δρόμου του Λιμανιού, και

· Στη συμβολή του κυκλικού κόμβου με την υφιστάμενη κύρια οχηματική πρόσβαση είσοδο / έξοδο του Νέου Λιμανιού Λεμεσού.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

3 Οκτωβρίου, 2018Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων