ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ μήκους 250μ. περίπου δυτικά της φωτοελεγχόμενης συμβολής της με τη Λεωφόρο Ομονοίας την Κυριακή 25/3/2018

ANAKOINΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 25/3/2018, μεταξύ των ωρών 06:00 - 14:30, σε τμήμα της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ μήκους 250μ. περίπου δυτικά της φωτοελεγχόμενης συμβολής της με τη Λεωφόρο Ομονοίας, θα εκτελούνται από ιδιώτη Εργολάβο εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η κατεύθυνση από Λεμεσό προς Ζακάκι στη συμβολή των φώτων τροχαίας της Λεωφόρου Ομονοίας με τη Λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Ομονοίας και του Παράλληλου Δρόμου του Νέου Λιμανιού. Η κατεύθυνση από Ζακάκι προς Λεμεσό θα παραμείνει ανοικτή για την κυκλοφορία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

22 Μαρτίου 2018Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων