Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες αποσυναρμολόγησης οικοδομικού γερανού από Εργοληπτική Εταιρεία στη Λεωφ. Μακαρίου Γ΄ παρά τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Αγίας Ζώνης, Δήμο Λεμεσού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, ανακοινώνουν ότι στη Λεωφ. Μακαρίου Γ΄ παρά τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Αγίας Ζώνης από την Παρασκευή 30/8/2019 μέχρι και την Κυριακή 1/9/2019, θα εκτελούνται εργασίες αποσυναρμολόγησης οικοδομικού γερανού από Εργοληπτική Εταιρεία.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα γίνουν οι εξής κυκλοφοριακές διευθετήσεις:

(α) Την Παρασκευή 30/8/2019, από η ώρα 07:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, θα είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφ. Μακαρίου με ανατολική κατεύθυνση μήκους 100μ. από τη συμβολή της με την οδό Πλάτωνος μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Αγίας Ζώνης. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

(β) Το Σάββατο 31/8/2019, από η ώρα 15:00 μέχρι τις 21:00, θα είναι κλειστό με ανατολική κατεύθυνση το τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αγ. Φυλάξεως, μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Αγίας Ζώνης. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη Λεωφόρο Αγ. Φυλάξεως και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

(γ) Την Κυριακή 1/9/2019, από η ώρα 05:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ, θα είναι κλειστό με ανατολική κατεύθυνση το τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αγ. Φυλάξεως μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Αγίας Ζώνης. Η τροχαία θα διοχετεύεται στη Λεωφόρο Αγ. Φυλάξεως και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Η διαχείριση της τροχαίας θα γίνεται με αστυνόμευση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


27 Αυγούστου 2019Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 08/07/2020 02:00:41 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων