ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες από Εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Λεωφόρο Ακροπόλεως Λευκωσία την Κυριακή 20/1/2019

ANAKOINΩΣΗ


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 20/1/2019, μεταξύ των ωρών 06:30 - 11:30, στη Λεωφόρο Ακροπόλεως Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες από Εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της Λεωφόρου Ακροπόλεως από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κορυτσάς, με κατεύθυνση προς Λευκωσία θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των οδών 28ης Οκτωβρίου και Κορυτσάς. Η οδός Κυπραγόρα που είναι κάθετη επί της Λεωφόρου Ακροπόλεως θα είναι κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cypprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗMΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ15 Ιανουαρίου, 2019


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων