Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες από τη Cyta στη Λεωφόρο Λεμεσού και στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας - Παραλιμνίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 19/10/2019 και την Κυριακή 20/10/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 - 16:00, στη Λεωφόρο Λεμεσού και στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας - Παραλιμνίου, θα γίνονται εργασίες από τη Cyta ως εξής:

· Το Σάββατο, 19/10/2019, στη Λεωφόρο Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λάρνακα, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Χαρίλαου Τρικούπη (δρόμος προς Δρομολαξιά) μέχρι τη φώτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Κασταλίας (παρά την πολυκατοικία ‘Παυλήμπεη’) θα κλείνει, τμηματικά, σε μήκος 200μ.- 500μ. περίπου η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

· Την Κυριακή, 20/10/2019, θα κλείνει τμηματικά, σε μήκος 50μ.- 300μ. περίπου, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Αεροδρόμιου Λάρνακας - Ριζοελιάς, στην περιοχή του κόμβου ‘Καλού Χωριού’. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


16 Οκτωβρίου, 2019
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 10/07/2020 02:20:03 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων