Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες Περιοδικής Συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Δημήτρη Βικέλλα μήκος 200μ περίπου με κατεύθυνση από το Γ.Σ.Π. προς τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 4/2/2016, μεταξύ των ωρών 09:00 - 16:00, θα εκτελούνται εργασίες Περιοδικής Συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Δημήτρη Βικέλλα μήκος 200μ περίπου με κατεύθυνση από το Γ.Σ.Π. προς τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το δυτικό τμήμα της Λεωφόρου Δημήτρη Βικέλλα από τον κυκλικό κόμβο παρά το Γ.Σ.Π. μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση.

Η τροχαία κίνηση από την περιοχή Γ.Σ.Π. προς Στρόβολο θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Φίλιππου Παπακυριακού και του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού.

Η τροχαία κίνηση από τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ" Ιωσήφ προς την περιοχή Γ.Σ.Π. θα είναι απρόσκοπτη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.
TMHMA ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
2 Φεβρουαρίου, 2016Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 08/07/2020 02:00:41 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων