Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Τμήμα της Λεωφόρου Αμαθούντος, θα είναι κλειστό λόγω εργασιών τοποθέτησης γερανού από Εργοληπτική Εταιρεία την Κυριακή 10/2/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 10/2/2019, από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, τμήμα της Λεωφόρου Αμαθούντος, θα είναι κλειστό λόγω εργασιών τοποθέτησης γερανού από Εργοληπτική Εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει τμήμα της νότιας λωρίδας της Λεωφόρου Αμαθούντας στον παραλιακό δρόμο, με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ροίκου μέχρι την οδό Στασικύπρου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Επίσης έχουν γίνει ειδικές διευθετήσεις τόσο για την εξυπηρέτηση των ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής όσο και για τους περιοίκους, εμπορευόμενους, πεζούς και ποδηλάτες με τη συνδρομή της τροχονομίας του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Τύχωνα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με τα οδικά σήματα και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
8 Φεβρουαρίου, 2019
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 10/07/2020 02:20:03 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων