Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εκτέλεση εργασιών στο τμήμα του Παραλιακού Δρόμου, από τη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’ (φώτα τροχαίας Εναερίου) μέχρι την οδό Ζήνας Κάνθερ, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και για τις δύο κατευθύνσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού και ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνουν ότι, την Κυριακή 19/5/2013 από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες για τοποθέτηση της δημόσιας πεζογέφυρας στον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού παρά το Γ.Σ.Ο. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα του Παραλιακού Δρόμου, από τη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’ (φώτα τροχαίας Εναερίου) μέχρι την οδό Ζήνας Κάνθερ, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και για τις δύο κατευθύνσεις.

Κατά την πιο πάνω περίοδο θα ισχύουν οι πιο κάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

· Η τροχαία κίνηση με δυτική κατεύθυνση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου, του Κυκλικού Κόμβου Δικαστηρίων, τις οδούς Λορδου Βύρωνος, Α. Σιούκρη και Γλάδστωνος.

· Η τροχαία κίνηση με ανατολική κατεύθυνση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Ζήνας Κάνθερ, Γλάδστωνος, Αγ. Ανδρέου, Γρίβα Διγενή, Κυκλικού Κόμβου Δικαστηρίων και Λεωφόρου Μακαρίου Γ’.

· Για διευκόλυνση της κυκλοφορίας, στο τμήμα της οδού Ζήνας Κάνθερ από τον Παραλιακό Δρόμο μέχρι την οδό Αγ. Ανδρέου θα γίνει αντιστροφή του μονόδρομου, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Αγίου Ανδρέου (από τον Παραλιακό Δρόμο με βόρεια κατεύθυνση προς την οδό Αγ. Ανδρέου).

· Τμήμα του παραλιακού πεζόδρομου και ποδηλατόδρομου παρά το Γ.Σ.Ο. θα είναι κλειστό για χρήση από το κοινό από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα και έχουν γίνει διευθετήσεις για εκτροπή.

· Προτρέπονται οι οδηγοί, πεζοί, ποδηλάτες να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο τμήμα του Παραλιακού Δρόμου κατά την χρονική περίοδο των εργασιών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

13 Μαΐου, 2013Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 07/07/2020 12:09:52 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων