Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες για σκούπισμα των ρείθρων στις διαχωριστικές νησίδες στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λευκωσίας και στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στο Στρόβολο,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 29/10/2013 μέχρι την Παρασκευή 1/11/2013, μεταξύ των ωρών 08:30 - 16:00, θα εκτελούνται εργασίες για σκούπισμα των ρείθρων στις διαχωριστικές νησίδες στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λευκωσίας και στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στο Στρόβολο, ως ακολούθως:

· Την Τρίτη 29/10/2013 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, από τον ανισόπεδο κόμβο Αγίας Βαρβάρας μέχρι την έξοδο προς Αθηένου, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.

· Την Τετάρτη 30/10/2013 στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, από τον κυκλικό κόμβο ΜΕΤΡΟ μέχρι τον Ανισόπεδο κόμβο Ανθούπολης, διαδοχικά και στις δυο κατευθύνσεις.

· Από την Πέμπτη 31/10/2013 μέχρι την Παρασκευή 1/11/2013 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς, από τη Λεωφόρο Αρχαγγέλου (φώτα CINEPLEX) μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ακακίου, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ24 Οκτωβρίου, 2013Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 01/07/2020 03:10:55 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων