Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Διαφοροποιηση υφιστάμενης ρύθμισης της τροχαίας στα πλαίσια κατασκευής της Λεωφόρου Αγλαντζιάς και μέρους των Λεωφόρων Λάρνακος και Αμμοχώστου στην Αγλαντζιά στις 14 Νοεμβρίου, 2017

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, στις 14 Νοεμβρίου, 2017, στα πλαίσια κατασκευής της Λεωφόρου Αγλαντζιάς και μέρους των Λεωφόρων Λάρνακος και Αμμοχώστου στην Αγλαντζιά, τμήματα των υπό κατασκευή δρόμων θα δοθούν στην κυκλοφορία με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί η υφιστάμενη ρύθμιση της τροχαίας.

Συγκεκριμένα τα νέα τμήματα που θα δοθούν στην κυκλοφορία είναι τα ακόλουθα:

1. Θα δοθούν στην κυκλοφορία και οι νότιες λωρίδες κυκλοφορίας στο τμήμα της Λεωφόρου Λάρνακος από τη συμβολή της με την οδό Καθαρής (τριγωνάκι) μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο Αμμοχώστου περιλαμβανομένου.

· Το πιο πάνω τμήμα της Λεωφόρου Λάρνακας, θα λειτουργεί ολοκληρωμένο με τέσσερεις λωρίδες κυκλοφορίας, δύο σε κάθε κατεύθυνση.

· Όλες οι είσοδοι και έξοδοι του κυκλικού κόμβου θα είναι σε λειτουργία πλην της εξόδου προς τις νότιες λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου Λάρνακος με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο της Σ.Π.Ε. Αγλαντζιάς.

2. Θα δοθούν στην κυκλοφορία και οι δυτικές λωρίδες της Λεωφόρου Αμμοχώστου.

· Ολόκληρη η Λεωφόρος Αμμοχώστου θα λειτουργεί με τέσσερεις λωρίδες κυκλοφορίας, δύο σε κάθε κατεύθυνση.

3. Θα δοθούν στην κυκλοφορία οι δύο βόρειες λωρίδες κυκλοφορίας στο τμήμα της Λεωφόρου Αγλαντζιάς από την οδό Αθήνας μέχρι τον κυκλικό κόμβο της συμβολής με τη Λεωφόρο Λάρνακος.

· Το τμήμα αυτό της Λεωφόρου Αγλαντζιάς θα λειτουργεί με δύο λωρίδες αμφίδρομης κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

10 Νοεμβρίου, 2017Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 08/07/2020 09:26:54 AM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων