ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες αναβάθμισης του τηλεπικοινωνιακού δικτύου από τη Γέφυρα Πεντάσχοινου μέχρι την έξοδο Κοφίνου προς Λευκωσία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 29 Ιουνίου, 2017 και την Παρασκευή 30 Ιουνίου, 2017, μεταξύ των ωρών 9:00 - 13:00, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, από τη Γέφυρα Πεντάσχοινου μέχρι την έξοδο Κοφίνου προς Λευκωσία, θα διεξάγονται εργασίες αναβάθμισης του τηλεπικοινωνιακού δικτύου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου της ταχείας λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Λευκωσία (από τη Γέφυρα Πεντάσχοινου μέχρι την Έξοδο Κοφίνου), θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διεξάγεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

19 Ιουνίου, 2017Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων